20% OFF on all products Shop now
Talos Defense Systems LTD

Καλάθι

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ο Λογαριασμός μου

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΠΛΩΝ

Κατασκευαστής: Night Fision
Κωδικός Προϊόντος: GLK-001-003-OGZG
Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχέδιο χιτωνίου με χύτευση με έγχυση συγκρατεί τα φιαλίδια τριτίου με ασφάλεια στη θέση τους χρησιμοποιώντας βαλλιστικά υλικά. Τα νυχτερινά σκοπευτικά Night Fision φέρουν περισσότερο τρίτιο από το μέσο νυχτερινό σκοπευτικά στην αγορά και ένας θολωτός φακός πο..
169,00€
Κατασκευαστής: Night Fision
Κωδικός Προϊόντος: GLK-004-003-WGZG
Όσον αφορά τα σκοπευτικά όπλων τριτίου, τα μανίκια από αλουμίνιο και οι βαμμένοι λευκοί δακτύλιοι είναι ο κανόνας. Το Night Fision σπάει το καλούπι, κυριολεκτικά. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χυτευμένος με έγχυση σχεδιασμός χιτωνίου τους όχι μόνο συγκρατεί τα φιαλίδια τριτίου με ασφάλει..
189,00€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG291-BLK
Ιδανική για χρήση με δίποδα ή σε βολές πρηνηδόν με υποστήριξη. Ιδανική επίσης για κυνήγι, ανάλογα με την τοπική νομοθεσία, αλλά και για τα κράτη όπου η συνολική χωρητικότητα γεμιστήρας περιορίζεται από τον νόμο. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΒελτιστοποιημένη για χρήση με SAAMI-spec 7.62x51/.308 Winchester..
41,90€
Κατασκευαστής: Vickers Tactical
Κωδικός Προϊόντος: VTSS-003
Έχετε δυσκολία στην απαγκίστρωση του κλείστρου με τον OEM αναστολέα κλείστρου? Οι συνηθισμένοι "Extended" αναστολέις σας δημιουργούν εμπλοκές λόγο αναστολής του κλείστρου από την λαβή? Οι εκτεταμένες δοκιμές της Vickers Tactical δημιούργησαν ένα σχήμα που επιτρέπει την θετική αναστολή και απελευθέρω..
59,90€
Κατασκευαστής: POF USA
Κωδικός Προϊόντος: 01510
Με βάση τη συντριπτική ζήτηση πελατών, η POF-USA παρέδωσε τις νέες σκανδάλες δύο σταδίων. Οι σκανδάλες δύο σταδίων έχουν ένα σύντομο κενό το οποίο μπορεί να “μαζευτεί” από τον χειριστή δίνοντας του την δυνατότητα να έχει μια καθαρή αποκοπή της σκανδάλης πριν την εκπυρσοκρότηση. Ως αποτέλεσμα, η βολή..
276,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG560-BLK
Η επόμενη γενιά PMAG 20 AR / M4 GEN M3 είναι μια γεμιστήρα των 20 φυσιγγίων συμβατή με όπλα AR15 / M4 διαμετρήματος 5,56x45 NATO / .223 Remington. Μαζί με ένα εκτεταμένο σύνολο χαρακτηριστικών η GEN M3 ενσωματώνει νέα τεχνολογία υλικών και διαδικασίες κατασκευής για βελτιωμένη αντοχή, ανθεκτικότητα ..
28,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG247-BLK
Το MBUS (Magpul® Back-Up Sight) είναι ένα χαμηλού κόστους, διαμορφωμένο με έγχυση χρώματος, αναδιπλούμενο εφεδρικό σκοπευτικό. Το μπροστινό σκόπευτρο MBUS είναι ρυθμιζόμενο για ανύψωση και ταιριάζει στους περισσότερους χειροφυλακτήρες τύπου 1913 Picatinny, αλλά είναι ειδικά προσαρμοσμένος στην πλατφ..
61,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG527
Το MBUS (Magpul® Back-Up Sight) Pro είναι μια αντιδιαβρωτική, εξ ολοκλήρου χάλυβα εφεδρική λύση σκοπεύσεως που προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και αντοχή με ελάχιστο όγκο σε τιμή που είναι ακόμη μικρότερη από το μέγεθός της.Το διπλό, ρυθμιζόμενο, χωρίς εργαλείο, σκοπευτικό διαθέτει ρυθμιζόμενη ανύ..
215,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG563
Ο PMAG μειωτήρας 10 φυσιγγίων εγκαθίσταται σε σώματα GEN M3 PMAG 20 ή 25 φυσιγγίων, μειώνοντας τη χωρητικότητα της γεμιστήρας κατά δέκα φυσίγγια.Σχεδιασμένο για αθλητικές εφαρμογές και εφαρμογές κυνηγιού, η εγκατάσταση του μειωτήρα είναι απλή, χωρίς εργαλεία και δεν απαιτεί μόνιμη τροποποίηση του σώ..
24,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG570-BLK
Η PMAG 30 AR/M4 GEN M2 MOE με παράθυρο είναι μια πολυμερική γεμιστήρα 30 φυσιγγίων για όπλα συμβατά με AR15/M4 σε διαστάσεις 5,56x45 NATO/.223 Remington που προσφέρει μια πολύ καλή σχέση τιμής / απόδοσης σε σχέση με την γεμιστήρα αλουμινίου USGI.Διαθέτει πολυμερή κατασκευή ανθεκτική στην κρούση, σχε..
30,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG556-MCT
H νέα γενιά PMAG 30 GEN M3 είναι μια γεμιστήρα χωρητικότητας 30 φυσιγγίων διαμετρήματος 5,56x45 ΝΑΤΟ (.223 Remington) για συμβατά όπλα AR15 / M4 με διαφανές παράθυρο που επιτρέπει την ταχεία οπτική αναγνώριση του κατά προσέγγιση αριθμού των φυσιγγίων που απομένουν στην γεμιστήρα.Μαζί με το διευρυμέν..
34,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG529
Το ASAP QD (Ambidextrous Sling Attachment Point QD) επιτρέπει μεγάλο εύρος κίνησης, επιτρέποντας τον πραγματικό χειρισμό αμφιδέξιων όπλων τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες σκοπευτές.Αντικατάσταση της πλάκας ενός τυπικού κάτω δέκτη τυφεκίου AR15/M4. με το ASAP QD παρέχει ένα τακτικό πλε..
48,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG286
Ο PMAG μειωτήρας 10 φυσιγγίων εγκαθίσταται σε σώματα GEN M3 PMAG 20 ή 30 φυσιγγίων, μειώνοντας τη χωρητικότητα της γεμιστήρας κατά δέκα φυσίγγια. Σχεδιασμένο για αθλητικές εφαρμογές και εφαρμογές κυνηγιού, η εγκατάσταση του μειωτήρα είναι απλή, χωρίς εργαλεία και δεν απαιτεί μόνιμη τροποποίηση του ..
22,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG248-BLK
Το MBUS (Magpul® Back-Up Sight) είναι ένα χαμηλού κόστους, διαμορφωμένο με έγχυση χρώματος, αναδιπλούμενο εφεδρικό σκοπευτικό. Το διπλό διάφραγμα MBUS Rear Sight είναι ρυθμιζόμενο για ανεμό και ταιριάζει στα περισσότερα όπλα εξοπλισμένα με ράγα Picatinny του 1913, αλλά είναι ειδικά προσαρμοσμένο στη..
89,90€
Κατασκευαστής: POF USA
Κωδικός Προϊόντος: 00516
Η POF  Enhanced Finger Placement (EFP) σκανδάλη εισάγει μια εμπρόσθια σχεδίαση που καθοδηγεί φυσικά την άκρη του δακτύλου σας στον ίδιο χώρο ανάπαυσης για ακριβές, ομαλό, και συνεπές τράβηγμα της σκανδάλης.Singel Stage, μη ρυθμιζόμενη, drop-in σκανδάλη για MILSPEC AR15 & AR10. Διαθέτει..
250,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG561-BLK
Το Magpul PMAG Ranger Plate είναι μια αντικατάσταση της πλάκας της γεμιστήρας 5,56x45 PMAG AR/M4 GEN M3 που ενσωματώνουν έναν βρόχο παρόμοιο με το αρχικό Magpul USGI Ranger.Όταν τοποθετείται στη βάση του γεμιστήρα, το PMAG Ranger Plate παρέχει αξεπέραστη ταχύτητα και έλεγχο κατά τη διάρκεια υψηλού σ..
36,90€
Κατασκευαστής: SLR Rifleworks
Κωδικός Προϊόντος: GL-MW-45-G5
FOR GEN 5/45 9mm,  5/17  NO HALF MOON CUT Version7075 Billet AluminumIncludes ultra low-profile billet attachment screwIncludes relief for Taran Tactical pinWill work with 10-round mags (for states with capacity restrictions)Will not work with backstraps Magwell screw only needs to be..
195,00€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG276
Το MBUS Pro ( Magpul® Back-Up Sight) είναι μια αντιδιαβρωτική λύση εφεδρικής σκοπεύσεως εξ ολοκλήρου από χάλυβα που προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και αντοχή με ελάχιστο όγκο σε τιμή που είναι ακόμη μικρότερη από το μέγεθός της. Το διπλό, ρυθμιζόμενο, χωρίς εργαλείο, σκοπευτικό διαθέτει ρυθμ..
181,90€
Κατασκευαστής: Vickers Tactical
Κωδικός Προϊόντος: VT-GGT-02
Πρώτον, είναι ένα εργαλείο από ανοξείδωτο χάλυβα (παρόμοιο με το εργοστασιακό εργαλείο της Glock) είναι βολικά τοποθετημένο στην κοιλότητα της λαβής του πιστολιού, επιτρέποντας στον σκοπευτή να λύσει το όπλο για να καθαρίσει και να το συντηρήσει ανά πάσα στιγμή. Η πρόσβαση στο εργαλείο είναι εύκολη ..
40,90€
Κατασκευαστής: POF USA
Κωδικός Προϊόντος: 00801
Η Drop In σκανδάλη ενός σταδίου της POF-USA, για αυτόματα, διατίθεται στάνταρ με βάρος έλξης 4,5 λιβρών. Η Full Auto Drop-In σκανδάλη συναρμολογείται σε περίβλημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο με σκληρή επίστρωση. Λαξευμένα από αμερικάνικο χάλυβα Α2, το Trigger, Disconnect και Hammer είναι όλα επεξεργασμ..
299,00€
Κατασκευαστής: POF USA
Κωδικός Προϊόντος: 00858
Singel Stage, μη ρυθμιζόμενη, drop-in σκανδάλη για MILSPEC AR15 & AR10. Διαθέτει σταθερό βάρος τραβήγματος 3,5 λιβρών και είναι προ-συναρμολογημένη μέσα σε σκληρό ανοδιωμένο περίβλημα από αλουμίνιο (πλήρης, με πόδια από καουτσούκ ουρεθάνης) έτοιμη για άμεση χρήση σε αγώνες, κυνήγι, και τακτικές ..
279,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG528
Το MSA QD (MOE Sling Attachment QD) συνδέεται απευθείας με χειροφυλακτήρες MOE, παρέχοντας ένα μπροστινό σημείο στήριξης για αορτήρες QD με κουμπιά, όπως το MS4® GEN 2. Το MSA QD είναι κατασκευασμένο από φινίρισμα Melonite™ χάλυβας για αντοχή στη φθορά και τη διάβρωση.  ΧαρακτηριστικάΣχεδι..
33,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG525
Βασιζόμενοι στην αποδεδειγμένη πλατφόρμα MBUS Pro, τα MBUS Pro Offset Sights αποτελούν μέρος ενός αποτελεσματικού συστήματος σκόπευσης που συμπληρώνει τα μεγεθυμένα οπτικά στις επιφάνειες στήριξης M1913 Picatinny. Σε περίπτωση κατεστραμμένου ή μη λειτουργικού κύριου οπτικού συστήματος ή κοντινού στό..
157,90€
Κατασκευαστής: Magpul
Κωδικός Προϊόντος: MAG606
Η βάση M-LOK QD Sling παρέχει ένα σημείο πρόσδεσης προς τα εμπρός για τον αορτήρα Magpul MS4 και άλλους ιμάντες τύπου QD με κουμπιά. Κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο Mil-Spec, το χαμηλού προφίλ M-LOK QD Sling Mount διαθέτει λοξότμητες άκρες για να μειώνεται το σφίξιμο και έχει αντιπεριστροφικ..
33,90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 529 (23 Σελ.)
Λίστα σύγκρισης: 0 προϊόν(τα)